Gårdsbutiken

Vår lilla gårdsbutik är öppen med självbetjäning mellan kl 10-18 varje dag. Du betalar enkelt med Swish och det finns tydliga betalningsinstruktioner i butiken.

Är det något särskilt som du önskar eller någon större mängd av något så är det bara att du kontaktar oss innan ditt besök så ser vi till att det finns tillgängligt.

Allt kött och alla korvar säljs frysta. I butiken kan du handla olika styckdetaljer samt rökt sidfläsk, köttbullar, blodpudding och flera olika slags korvar. Sortimentet varierar efter tillgången.

ALLT KÖTT, ALLA KORVAR OCH ÄVEN ALLA RÖKTA PRODUKTER ÄR EKOLOGISKT GODKÄNDA.

Kom ihåg att beställa din julskinka från oss i god tid.

Minst en gång i månaden kan man beställa köttlåda i från oss och vi säljer även via olika REKO-ringar i trakten. Då beställer man via tex ”REKO ring KALMAR ”på Facebook och får hämta sin beställning på Skällby i Kalmar.

Du hittar även kött och korvar på SOLMARKA BAGERI och SLÄTABODEN( enbart sommartid)

Ägg från våra hönor finns också till försäljning men vi har ingen stor flock hönor som tillgången på ägg är begränsad. Det är hönor av olika raser och storlekar så äggen varierar i både färg och form. Våra höns äter mycket grönt och enbart foder från gården. Självklart har de alltid tillgång till utevistelse och sommartid får de nytt bete så snart det gamla är färdigpickat.

TÄNK PÅ ATT VI INTE VILL ATT BESÖKARE GÅR RUNT PÅ GÅRDEN UTAN VÅR TILLÅTELSE. GRISAR ÄR JÄTTEROLIGA ATT TITTA PÅ ( DET TYCKER VI OCKSÅ ) MEN DETTA ÄR INGEN 4H-GÅRD UTAN DET ÄR VÅRT HEM OCH VÅR ARBETSPLATS.

TACK FÖR ATT NI RESPEKTERAR DET.