Ekologisk julskinka från Voxtorpsgården

NU ÄR ALLA JULSKINKOR FULLBOKADE FÖR 2022. PÅ JULMARKNADEN KOMMER VI ATT HA ETT ANTAL SALTADE SMÅ BOGSTEKAR PÅ CA 1 KG. TACK FÖR ALLA BOKNINGAR!!

Visst smakar en ekologisk julskinka extra gott när man vet att grisen har fått böka, bada och ätit gräs hela sommaren?

Julskinkorna är fria från nitritsalt så de blir inte lika ”röda” som en julskinka som är saltad med nitritsalt men vi skulle säga att de blir extra goda istället! Skinkorna väger ca 3kg saltade och under ”önskemål” kan du skriva om du vill ha en skinka som är större eller mindre än så. Vi försöker para ihop rätt julskinka med rätt julbord. Kostnaden är 225 kr/kg.

När du bokar väljer du samtidigt var och när du till hämta din julskinka. Vi kommer att lämna ut julskinkor i samband med att det är REKO utlämningar i Kalmar, Nybro eller Emmaboda. Du behöver dock inte vara med i REKO utan det är bara att boka och komma för att hämta din julskinka.

Vill du beställa något mer ( prinskorv, färs ,revben eller annat) så är det bara att skriva det också så lägger vi undan så att du inte blir utan.

Kolla så att du får en bokningsbekräftelse på mejlen. Fungerar det inte så kolla först i mejlens skräpkorg om det hamnat där.

Följande dagar lämnas julskinkorna ut:

  1. Den 14/12 på REKO i Nybro ( parkeringen vid ICA Kvantum) kl. 18.00-18.30 samt REKO i Emmaboda mellan 19.00-19.30 ( parkeringen vid Folkets hus)
  2. Utlämning på gården fredagen den 16/12 mellan 15-18
  3. Utlämning på gården lördagen den 17/12 mellan 11-15. Då har vi vår populära minijulmarknad på gården med några få utvalda försäljare.
  4. REKO i Kalmar den 22/12

Ange ditt namn
Ange ditt telefonnummer
Ange din e-postadress