Ekologisk julskinka på julbordet 2024

Visst smakar en ekologisk skinka extra gott när man vet att grisen har fått böka, bada och ätit gräs hela sommaren?

Julskinkorna är fria från nitritsalt och väger ca 3kg. Under ”önskemål” kan du skriva om du vill ha en skinka som är större eller mindre än så. Vi försöker para ihop rätt julskinka med rätt julbord. Kostnaden är 255 kr/kg.

När du bokar väljer du samtidigt var och när du till hämta din julskinka. Vi kommer att lämna ut julskinkor i samband med att det är REKO utlämningar i Kalmar, Nybro eller Emmaboda. Du behöver dock inte vara medlem i REKO utan det är bara att boka och sen komma för att hämta din skinka.

Vill du beställa något mer ( prinskorv, färs ,revben eller annat) så är det bara att skriva det också så lägger vi undan så att du inte blir utan.

Kolla så att du får en bokningsbekräftelse på mejlen. Fungerar det inte så kolla först i mejlens skräpkorg om det hamnat där.

Följande dagar lämnas julskinkorna ut:

  1. På REKO i Nybro ( parkeringen vid ICA Kvantum) kl. 18.00-18.30 samt REKO i Emmaboda mellan 19.00-19.30 ( parkeringen vid Folkets hus). Återkommer med datum
  2. Utlämning på gården fredagen den 13/12 mellan 15.00- 18.00
  3. Utlämning på gården den 14/12 då vi även anordnar vår populära minijulmarknad 11.00-14.00.
  4. REKO i Kalmar. Återkommer med datum.
  5. Annan dag och tid. Skriv önskemål i beställningen så lägger vi ut din julskinka i butiken den dag du vill hämta. 13/12-23/12

Ange ditt namn
Ange ditt telefonnummer
Ange din e-postadress