Ekologisk påskskinka från Voxtorpsgården

Visst smakar en ekologisk skinka extra gott när man vet att grisen har fått böka, bada och ätit gräs hela sommaren?

Påskskinkorna är fria från nitritsalt och väger ca 3kg. Under ”önskemål” kan du skriva om du vill ha en skinka som är större eller mindre än så. Vi försöker para ihop rätt påskskinka med påskbord. Kostnaden är 225 kr/kg.

När du bokar väljer du samtidigt var och när du till hämta din påskskinka. Vi kommer att lämna ut påskskinkor i samband med att det är REKO utlämningar i Kalmar, Nybro eller Emmaboda. Du behöver dock inte vara medlem i REKO utan det är bara att boka och sen komma för att hämta din skinka.

Vill du beställa något mer ( prinskorv, färs ,revben eller annat) så är det bara att skriva det också så lägger vi undan så att du inte blir utan.

Kolla så att du får en bokningsbekräftelse på mejlen. Fungerar det inte så kolla först i mejlens skräpkorg om det hamnat där.

Följande dagar lämnas julskinkorna ut:

  1. Den 5/4 på REKO i Nybro ( parkeringen vid ICA Kvantum) kl. 18.00-18.30 samt REKO i Emmaboda mellan 19.00-19.30 ( parkeringen vid Folkets hus)
  2. Utlämning på gården. Då meddelar du bara vilken dag som du vill hämta skinkan så ser vi till att den finns i gårdsbutiken.
  3. REKO i Kalmar den 30/3 ( blir ev en extra utlämning 6/4)

Ange ditt namn
Ange ditt telefonnummer
Ange din e-postadress