JULSKINKORNA ÄR FULLBOKADE!

Stort tack till alla som bokat ⭐

Visst smakar en ekologisk julskinka extra gott när man vet att grisen har fått böka, bada och ätit gräs hela sommaren?

Julskinkorna är fria från nitritsalt så de blir inte lika ”röda” som en julskinka som är saltad med nitritsalt men vi skulle säga att de blir extra goda istället! Skinkorna väger ca 3kg saltade och under ”önskemål” kan du skriva om du vill ha en skinka som är större eller mindre än så. Vi försöker para ihop rätt julskinka med rätt julbord. Kostnaden är 205 kr/kg.

När du bokar väljer du samtidigt var och när du till hämta din julskinka. Vi kommer att lämna ut julskinkor i samband med att det är REKO utlämningar i Kalmar, Nybro och Emmaboda. Du behöver dock inte vara med i REKO utan det är bara att boka och komma för att hämta din julskinka.

Vill du beställa något mer ( prinskorv, färs ,revben eller annat) så är det bara att skriva det också så lägger vi undan så att du inte blir utan.

Följande dagar lämnas julskinkorna ut:

  1. Den 15/12 på REKO i Nybro ( parkeringen vid ICA Kvantum) kl. 18.00-18.30 samt REKO i Emmaboda mellan 19.00-19.30 ( parkeringen vid Folkets hus)
  2. REKO Kalmar 16/12 ( grusplanen vid Skällby loge) mellan 18.00-18.30.
  3. Utlämning på gården fredagen den 17/12 mellan 15-18
  4. Utlämning på gården lördagen den 18/12 mellan 10-14. Då har vi även en minijulmarknad på gården med försäljning både i gårdsbutiken och från olika lokala hantverkare och matproducenter. Vi säljer även grillad korv med bröd och du får gå runt och titta på grisarna.

Ange ditt namn
Ange ditt telefonnummer
Ange din e-postadress